Napsali o nás

Stanislav Biler: 111 míst v Brně, která musíte vidět

Hospoda U Průmyslovky na ulici Jana Uhra je jednou z nejstarších původních pivnic, které v Brně do dnešních dnů přežily. Průmyslovka se drží původního konceptu z 19. století, ve kterém funguje kontinuálně více než 120 let. Je jedním z posledních míst, kde vedle sebe stále ještě sedí vysokoškoláci a stavební dělníci.
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu.
Průvodce zakoupíte u svého oblíbeného knihkupce nebo v internetovém obchodě.

Brno je rájem hospod, ukázal průzkum. Mnoho z nich se však neuživí

Kdyby se někdo rozhodl, že v Brně denně navštíví jednu restauraci, bar, pivnici, vinárnu či kavárnu, trvalo by mu více než tři roky, než by je obešel všechny. Podle unikátního průzkumu Kanceláře městského architekta (KAM) má totiž Brno přes jedenáct stovek takových provozoven.

Studio ČT24 - Půl roku fungování EET

Téma: Půl roku fungování EET Hosté: Ondřej Šimeček, redaktor ČT (živý vstup) Petr Hradil, spolumajitel, Hospoda U Průmyslovky (živý vstup)

Pivní legenda Logáro hasí žízeň už přes 120 let!

Generace středoškoláků i vysokoškoláků ji dobře znají, vypily v ní nejeden orosený půllitr. K tomu si poručily smažený sýr, sekanou, nakládaný hermelín, utopence za hubičku. Hospoda U Průmyslovky, familiérně přezdívaná Logáro, přitom nabízela posezení už na sklonku 19. století.

Kouření v restauracích? Pět hospod, pět jiných názorů

Brno – Oblaka dýmu a zápach tabáku. V hospodách už možná brzy minulost. Ministerstvo zdravotnictví do několika týdnů předloží protikuřácký zákon k projednání ve vládě. Ten má zatočit s kouřením ve všech restauračních zařízeních. Deník Rovnost vytipoval pět podniků z centra města, které odlišně přistupují ke kouření, a zjišťoval jejich názory.